De beste prestasjonene innen business og idrettsverden skapes ved å utvikle menneskelige ferdigheter raskest mulig.
Svein Torp Performance tilbyr strategisk prestasjonsutvikling, som skreddersys for de med ambisjoner om wow resultater.
Vi jobber etter en ny unik metode(SDB) som er en kombinasjon av både strategiske prosesser og eksponensiell utvikling av ferdigheter.
Ønsker du effektiv utvikling og forbedrete resultater, så ta kontakt for et møte.

Klinikkens områder

Referanser

Sverre Tyrhaug
Emilio Pettersen
Johan Michelsen - Business professional
Petter Northug
Kjetil Wold - Creative Director, ANTI
Andre Villa - Proff FMX utøver
Gina Kallevik - Masterstudent i statsvitenskap
Karl-Willie Hoel - Ingeniør
Jokke Sommer - Profesjonell wingsuitflyver
Terje Håkonsen - Snowboardlegende
Karina Hollekim - Profesjonell basehopper og skikjører
Ane Enderud
SDB
Martin Christensen
Flere referanser

Prestasjonsutvikling

SDB-Metoden er en ny og banebrytende metode for arbeid med prestasjonsutvikling. Mental prestasjonsbehandling, strategisk veiledning og trening benyttes for å utvikle ferdigheter med mål om å skape optimal effekt og resultater. Metoden passer bedrifter, ledere, idrettsutøvere og personer med ambisjoner om kontinuerlig progresjon i sitt virke.

Prestasjonsoptimalisering

Målrettet arbeid med fokus på forberedelser knyttet opp til en konkret situasjon.Tjenesten passer deg som ønsker å optimalisere forberedelsene i forkant av viktige møter, innsalg, presentasjoner og/eller konkurranser.

Prestasjonsprosess

Er en prosess med fokus på utvikling av mål, struktur, strategi og ferdigheter som gir resultater på en effektiv måte. Tjenesten passer bedrifter, ledere, idrettsutøvere og personer med ambisjoner om kontinuerlig progresjon i sitt virke. Tjenesten er også beregnet for privatpersoner som ønsker å jobbe med personlig utvikling og/eller ønsker å gjøre endringer i livet for å få en bedre hverdag.

Prestasjonsutvikling i bedrift

Bedrifter øker verdiskapning og prestasjoner når menneskene i bedriften utvikler sine ferdigheter og prestasjoner. Nøkkelen til varig suksess er å investere i sine ansatte.

“SDB har hjulpet meg å holde fokus og prestere bedre som leder. Det har gitt meg økt kapasitet og konsentrasjon, noe som er essensielt om man skal nå de mål man setter seg.”

Kjetil Wold
Founding Partner & Creative Director Anti Inc. 

Anti er et prisvinnende og gründerdrevet design-og reklamebyrå, en gaselle bedrift som nylig vant Grand Prix i verdens største konkuranse i kreativitet, Cannes Lions.

Les mer om ANTI

Prestér bedre som idrettsutøver

SDB for idrettsutøvere

God evne til å visualisere, selvtillit , finne godfølelsen og kjenne veien til egen flytsone er noe idrettsutøvere trenger for å prestere.
SDB er en teknikk vi bruker for å hjelpe utøveren til å ha rask utvikling til å bli bedre kjent med sine styrker og svakheter.

 

"Fokus er nøkkelen til å lykkes!"

Terje Haakonsen
Snowboardlegende

Trening

Trening av ferdigheter

Treningen fokuserer på å videreutvikle ferdigheter som behøves for å oppnå ønskede resultater. Treningen innebærer fysisk oppfølging på din prestasjonarena for å sikre en optimal gjennomføring. Tjenesten passer for enkeltpersoner og grupper som er opptatt av å spisse sine fysiske og mentale ferdigheter for å prestere på et høyere nivå.

Fysisk Trening 

Sentralt i den fysiske treningen er evnen til å fokusere på det som vil gi størst effekt og resultat. Treningsformen tilpasses dine mål. Treningen er for deg som søker kvalitet, progresjon og er opptatt av å prestere på et høyt nivå både fysisk og mentalt. 

Optimalisert trening er nøkkelen

Det er ingen snarvei til gode resultater, men med et riktig sammensatt treningsopplegg vil effekten være størst, og resultatene deretter. Med tett samarbeid med Svein Torp klinikkens kiropraktorer, ernæringseksperter og muskelterapeuter vil trenerne sørge for en helhetlig trening som ivaretar kroppens funksjonalitet, og dine målsettinger. En bedret fysikk vil være et stort steg i retning av topp prestasjon!

André Villa

Proff MFX utøver

SDB

SDB er en behandlingsform, utviklet av Svein Torp, som fjerner stress og mentale spenninger. SDB skaper ro og klarhet, samtidig som det øker evnen til å fokusere og visualisere.

SDB egner seg for deg med en hektisk hverdag som har behov for å stresse ned og for å samle tanker og overskudd.

Fysisk Behandling

Muskulær perfeksjon

Vi har i over 10 år jobbet med å utvikle muskulær behandling til et nytt nivå med en behandlingsteknikk som er utviklet med fokus på å gi effektive resultater.

For at vi mennesker skal kunne skape kraft, dreier det seg om momentet i en muskelsammentrekning.

En av de viktigste faktorene for prestasjon, restitusjon, eller en skade, er muskulær tilstand. Vår kompetanse og effektive manuelle stimuleringer, legger grunnlaget for gode resultater.

Kiropraktikk

Prestasjonsfremmende kiropraktikk dreier seg om å kartlegge funksjonen i nervesystemet. Nervesystemet styrer alt i kroppen. Dersom du har låsninger i ryggsøylen vil det begrense kroppens maksimale ytevne.

Balanse, koordinasjon, fokus, styrke og reaksjonsevne testes systematisk for avgjøre om optimal funskjon er tilstede.

Kiropraktoren behandler skånsomt for å balansere nervesignalene. Dette gjør at nervesystemet kommuniserer raskt og effektivt, slik at kroppen har best forutsetning for å yte på sitt beste.

Med muskulær perfeksjon har jeg vært i stand til å øke mitt eget prestasjonsnivå og fokusere på vinnerfølelsen.

Petter Northug
Olympiskmester på langrenn

Kosthold

Kostholdsoptimalisering

Du er laget av det du har spist, så hvis du vil at kroppen skal kunne prestere må den fylles med optimal næring. Våre kostholdsveiledere skreddersyr et kosthold som hjelper deg å ta kroppen til det nivå du ønsker, enten om det er større prestasjonsevne, bedre mentalt fokus, å bli friskere og mer vital, eller oppleve generelt bedre velvære.
Med hjelp av detox, næringstette og lettfordøyelige matvarer og individuelle tilpassninger av næringsinntak, vil vi kunne hjelpe deg å oppnå det du ønsker.


Vitalitet

For å kunne føle seg vital må riktig type næring være på plass. Vi vil hjelpe deg å oppnå vitalitet ved å tilpasse ditt daglige kosthold sånn at du har fokus på riktig type næring, unngår belastende matvarer, i tillegg til at vi vil inkludere de matvarer som styrker og stimulerer kroppen, for best mulig resultater.

Mer energi

Hvis du vil oppnå mer energi er det essensielt å rense kroppen for de opphopninger av avfallstoffer som gjør deg tung og sliten. Detox er en viktig nøkkel i et kostholdsprogram for å kunne oppleve mer energi og overskudd. Et riktig gjennomført og skreddersytt kostholdsprogram som inkluderer sunn og balansert detox vil kunne gi deg det løftet du ønsker å oppleve hver dag.

Et sunt kosthold er rammeverket for et bedre liv

Et riktig og variert kosthold gir deg bedre fysisk og mental helse og er en av de viktigste ingrediensene i hverdagen.

Terje Haakonsen
Snowboardlegende

Under oppdatering

Timebestilling

For at du skal få best resultat av et besøk hos oss, så ønsker vi å utvikle et program som passer din tidsplan og økonomi. Vi har derfor fleksible prisordninger, som vi går gjennom sammen med på første konsultasjon.

Du kan også kontakte oss på:
Tlf: [+47] 22 60 15 00
Epost: svein@sveintorp.no
Avbestilling må skje innen 24 timer før behandling. Ikke avbestilte timer må betales i sin helhet.